Green eneri 1 Fremtidens energi i dag !

Kroeis.dk
Vær ikke så langt bagud at du tror du løber forrest!! 

 

Industriel Hamp

 

Lad os først slå fast hvad Industriel Hamp egentlig er.

Formel 1

Herover ses tydeligt forskellen på hampetyperne.

Industriel Hamp er er af typen Canabis Sativa L. og indeholder en meget lavt THC mængde, ja mængden er så lav ( THC<0,3%) så den ikke er mulig at anvende til andet end industrielle produkter.

Herunder beskrives en enkelt mulighed for at bruge Hamp industrielt der er til fordel for alt og alle der har ønsket om at bruge grønne produkter og forbedre miljøet.

Automobilindustrien:

Brugen af industriel Hamp fornyer bilindustrien.

Smart 2

Ja det kunne være SMART fremstillet af Mercedes, men den hidtil eneste bil fundstændigt af Hamp er fremstillet af Kestrel.

Ledere i auto branchen, så langt tilbage i tiden til Henry Ford, der om nogen forstod værdien af industrihamp til bilproduktion, byggematerialer og papirprodukter.

"Hvorfor drive rovdrift på skovene, som kræver lang tid for at være brugbar, og minerne, som krævede lang tid til at dannes , hvis vi kan hvad der svarer til skov- og mineralske produkter fra den årlige vækst af hamp marker?"


Faktisk har Ford bygget en bil, der udelukkende består af hamp.

Henry Ford brugt mere end et årti at forske og opbygge hans Model T bil. Dette var i 1940'erne, den var helt lavet af hamp. Denne bil var 10 gange stærkere end stål og blev også designet til at køre på hamp bio-brændstof!

Ford T

 

Nu, mere end 70 år senere, ser vi igen på værdien af ​​industrihamp for bilindustrien. Naturlige fibre som industriel hamp og kenaf planter bliver nu brugt til at lave materialer, der kan støbes og fremstillet til at erstatte glasfiber produkter.
I Indiana, skrev reporter Robert Franklin  en artikel til South Bend Tribune, som er omtaler  en lokal virksomhed og deres brug af industrihamp. Franklin fortæller historien om, hvordan auto dele producent, Flex Form Technologies bruger industrihamp og kenaf til at skabe bil-paneler. Processen begynder med baller af rå hamp, som er omdannet til fiber ark, der fodres ind i maskiner, der igen skaber auto dørpaneler.
Flex Form var blot ét selskab med i en artikel om, hvordan industrihamp ændrer anvendelser af materialer i en række industrier.
 
Et nyt produkt er bil-dør liners. Producenter som Flexform Technologies i Elkhart, Indiana, og Johnson Controls 'tyske fabrik tager filt-lignende mderefteråtter af ikke-vævede hampefibre, og sprøjter dem med harpiks, og trykker dem derpå i passende form. BMW og Ford bruge det lette, stærke materiale i deres bilers døre, og lignende produkter anvendes i fly, siger Steenstra.:
 
Den bil der er fremstillet af Kestrel s hamp komposit krop/skal  bestod sin crash test på bedste vis, i modsætning til stål, hoppede panelerne  tilbage til oprindelige form efter sammenstødet. Hamp har også de samme mekaniske egenskaber som glas. Det er endnu lettere end glas og disse egenskaber hjælpe med til at øge brændstofeffektiviteten.
 
Industriel Hamp muliggør tusinder af øko-venlige løsninger til moderne fornødenheder, men holdes stadig nede på grund af tåbelig lovgivning.
 
Det vil være meget svært at komme på et produkt fremstillet af fossile materialer der ikke med lethed og billigere og frem for alt mere øko-venligt kan fremstilles af Hamp - jeg kender selv ikke et eneste produkt hvor hamp ikke ville være bedre.
 
Vil man fremstille energilagre til EL så vil det meget let kunne gøres allerede den dag i dag hvis vi vil og i fremstillingen anvende materialer der er ubegrænset adgang til i stedet for som nu materialer der er op til 1000 gange dyrere og kun findes i begrænset omfang.
 
Desværre står lovgivning og Politikere styret af energimonopolerne i vejen for udviklingen.
 
Ingen kan overbevise mig om at "skove" af vindmøller og tilplastrede marker med solceller er bedre end grønne marker der tilmed fjerner 20 ton CO2 for hver hectar tilplantet mark med hamp.