Green eneri 1 Fremtidens energi i dag !

Kroeis.dk
Vær ikke så langt bagud at du tror du løber forrest!! 

 

Decorticator System

TCI

System 2

En række prototyper af decorticating maskiner er blevet bygget til at bevise begreber og udvikle teknologien til punktet, kommercialisering, og TCI er nu aktiv med at markedsføre mulighederne i deres revolutionære D8 decorticating maskine til landmænd og landbrugskooperativer og organisationer over hele verden.

Den stationære D8 Decorticator Maskine er nu klar til at blive fremstillet på bestilling, ved kontrakt ingeniører i Australien, New Zealand og Ungarn til brug på de respektive markeder.

TCI's unikke og revolutionerende proces decorticater hampestængler og andre bast afgrøder, som grønne eller fra tørre neg, uden behov for dyr, ødelæggende og tidskrævende 'udblødning'. "Udblødning 'er et ord der stammer fra det hollandske ord, der betyder' rådnende '; indtil nu har processen til at adskille fiber fra kernen været via en rådnende proces af afgrøden, der er dårlig og skader afgrøden og reducerer den tilgængelige fiber og hurd til kommerciel brug med op til 80%. Dette er grunden til at hampefibre har været så dyre i forhold til bomuld og syntetiske fibre, og grunden til at de fleste hampefibre har mistet den naturlige styrke, hvilket begrænser dens anvendelse i kompositmaterialer.

Teknologien er blevet testet og beviser, at TCI fremgangsmåde og teknologi ekstraherer fiberen fra hamp planter i en brøkdel af den tid, det tager andre metoder. Fremgangsmåden frembringer en langt højere kvalitet og større mængde fibre, og at fiberen er en langt mere værdifuld hampefiber end traditionelle metoder kan producere. Hurd ("kerne"), der produceres, er også af en større mængde og kvalitet, og derfor også mere værdifuld.

Se processen i billeder:

System 1  System 2

System 3  System 4

System 5  System 6

 System 7  System 8

System 9